perjantai 4. helmikuuta 2022

Sairastuvalta moi 2

 Vielä ennen nukkumaanmenoa perjantain toinen päivitys. Tänäänkin kuume nousi aamupäivällä 38,5c ja laski särkylääkeillä. Ja nousi taas illalla. Nyt otin taas lääkettä, että saisin kuumeen alas ja nukuttua. 


Tänään tuli illalla myös uuden pcr-testin tulos, joka oli nyt positiivinen. Työkaveri oli myös selvittänyt pomolta, että saadaan palkkaa tältä saikkuajalta ja sit kun se joskus viikkojen päästä tulee se eristystodistus mikälie, niin se toimitetaan pomolle, joka lähettää sen Kelaan. Ja sit Kela maksaa työnantajalle tartuntatautipäivärahaa. Tai jotenkin silleen. 

Mistähän senkin tietää, että milloin voi palata töihin ... alkaa näyttää, etten maanantaina vielä oo työkuntoinen. Tai voihan tässä joku ihmeparantuminen tapahtua. Nyt hengästyttää pelkkä istuminen. 

Onneksi lapsilla on ollut aika helppo tauti. Kurkkukipu niitäkin vaivaa yhä. Ja koululainen on väsy. 

***

Sain tänään syötyä:

Aamupala: mun perus ruistuorejuustoleivät, joissa 2 viipaletta juustoa, musta kahvi

Lounas: Vähän makaronia, 6 einesbroilerpyörykkää. Ei ees salaattia, heh. Oli paljon kuumetta, menin helpoimman kautta. Lapset söi samaa.

Välipala: sama kuin aamupala, paitsi lisänä desi jogurttia ja mysliä

Päivällinen: kurkkua ja tomaattia, pyttipannua sopivasti 

Kipeenä on ollut helppo syödä järkevämmin. Ei oo ollut mitään syömissekoilua muuten ku silloin tiistaina varmaan. Silloin oli vielä parempi olo ja oksensin syömiäni juttuja. Nyt oon saanut kotona syötyä tuon välipalankin järkevästi. Mutta iltapala tuntuu vielä tosi vaikealta. 

Lyhytterapian psykologi soitti ja varasi mulle ajan 14.3 klo 8.30. Alunperinhän sen piti tosiaan alkaa tällä viikolla. No, olis peruuntunut kumminkin pari ekaa käyntiä. Ehkä hyvä näin.  


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä koko perheelle! En ole edes tiennyt, että Kelalla on tuollainen järjestely työnantajille. Toivottavasti kuitenkin saat levättyä juuri niin kauan kuin tarvitsekin lepoa ilman suurta häslinkiä! =(

    VastaaPoista