sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Ristiriitaisuuksia

Hölmö blogger. Oon laittanut kaikki asetukset oikein tuonne gadgetiin, jossa näkyy lukemani blogit ja silti siinä ei näy päivämäärät, kuvat, otsikot tai mitään teidän blogeista. Eikä ne vaihda järjestystä, jos joku julkaisee blogitekstin.

Ollaan anoppilassa yötä. Täällä on vaaka, joka näyttää vähän vähemmän kuin oma vaakani. On aina näyttänyt. Sillä on siksi kiva käydä, mutta toisaalta häiritsee, kun ei tiedä, mitä oikeasti painan, enkä tiedä kuinka paljon vähemmän se näyttää. Ja onkohan omakaan vaakani oikeassa. Taas tällaisia tosi tärkeitä ja oleellisia kysymyksiä, huoh. #sarkasmi

Anopin vaa'alla painoin tänä aamuna 54,4kg. 

Huomenna menen psykiatrisen sairaanhoitajan käynnille. Tämä on nyt eri henkilö kuin viimeksi. Tosi ristiriitainen olo tästä asiasta. 

En haluaisi lopettaa laihduttamista. Oon laihtunut ylävartalosta: käsistä, rinnoista, rintakehästä, vatsasta. Mutta haluaisin vielä laihemmat jalat. Samalla kun kirjoitan tätä, niin pyörittelen päätä itselleni. En ikinä kehtaisi ääneen kellekään läheiselle sanoa näitä ääneen. Tiedostan ihan hyvin, kuinka typerää tämä on. En myöskään ole tullut yhtään kauniimmaksi kuin ennen. Päinvastoin, olin ylävartalostani paljon kauniimpi ennen tätä. Luulin tulevani kauniimmksi, mutta en ole tullut. 

Ja silti, ei ole aikomustakaan lopettaa. Tai en löydä itsestäni sitä ajatusta millään. Vaikka joku järjen ääni jossain taustalla varmaan haluaisikin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti