maanantai 28. marraskuuta 2022

Eka saikkupäivä

Sydänfilmissä siis näkyi joku lyhyt pq aika. Se oli 104 ms. Luulen, ettei se johdu syömishäiriöstä, vaan voi olla sattumalöydös, siis joku synnynnäinen juttu. Liittyy rytmihäiriöihin. Sitä kontrolloidaan jossain vaiheessa. 

Labroissa elektrolyytit (natrium ja kalium) oli viitearvoissa, mutta siellä alarajalla ja lääkäri sanoi, että olis tärkeää, ettei ne laskisi enää yhtään. Kaliumin viitearvojen alaraja on 3,3 ja mun arvo oli 3,5. Natriumin alaraja taisi olla 137 ja mun arvo 139. 

Tänään oli eka saikkupäivä. Koko viikonlopun söin rennosti, tai en rennosti, olin tosi ahdistunut, mutta söin paremmin. Söin iltapalaakin. Lopulta illalla oksensin kuitenkin pitkästä aikaa. 

Tänään söin ihan yhtä huonosti kuin työarkena. Vielä huonommin kuin viime viikolla. Viime viikolla nimittäin sain syötyä iltapalaakim useana iltana. Ja söin suklaata ja jotain sellaista. Tänään söin aamupalaleivät ja rahkan klo 6 aamulla ja seuraavan kerran illalla 17.30 kaksi tortillaa. Siinä se. Muuten join kahvia ja vettä. 

Päivällä pysähdyin keittiössä ja olin vähän kahden vaiheilla, ottaisinko "lounaaksi" leipää. Mutten sitten uskaltanut kuitenkaan. Pelkään, että syöminen menee oksenteluksi ja siksi on turvallisempaa vain olla syömättä. Kävelin kuitenkin tänään aika paljon, ja verensokerit selvästi laski jossain vaiheessa. Olo kuitenkin helpottui vedellä. Nälkä ei enää tule. 

Palelee vaan kauheasti koko ajan. 

Päässä on niin paljon ajatuksia ja tunteita tästä viikosta. Päällimmäisenä hämmennys, häpeä, syyllisyys, pelko, epävarmuus. Tuntuu niin oudolta olla saikulla, kun en ole kipeä. Hävettää. On vaikea tunnistaa omaa tilannetta. Sairaudentunne ei tule. 

Huomenna lapsi on kanssani kotona, joten ehkä saan syötyä hänen seurassaan. Hän on kipeä pieni ❤️. 

1 kommentti:

  1. Tiiän tarkalleen mitä tarkotat mitä tarkotat tolla, että hävettää olla saikulla kun et ole muka kipeä. Mutta niin ne mielisairaidetkin vaatii lepoa ja sairaslomaa.
    Todella kurjaa kuulla, että syömisen kanssa ei mene kovin hyvin :(

    VastaaPoista