tiistai 9. maaliskuuta 2021

Järkeä päähän

 Kiitos kivasta kommentista Luonnostaan laiha-blogin kirjoittajalta ❤. En jostain syystä saa vastattua tuonne kommentteihin. Tulin tuosta kommentista miettineeksi, että mitkä on niitä asioita, jotka auttaisi pitämään järkeä päässä. 

Yksi asia on tosiaan treenaaminen. Ei lenkkeily, koska se muistuttaa aina vaan laihduttamisesta, enkä osaa oikein lenkkeillä vieläkään siitä nauttien. Mutta lihaskuntotreenaus, siitä nautin. Minulla on personal trainerin tekemä saliohjelma, jota teen kotona. Minulla on siis kotona aika paljon kuntoiluvälineitä, levypainoja, tankoja, kahvakuulia, kuminauhoja ym. Ja siitä treenaamisesta saa onnistumisen kokemuksia. Se on yksi tosi tärkeä asia syömishäiriön selättämisesä, että oppii saamaan myönteisiä kokemuksia omasta kehostaan muuten kuin laihduttamalla. Ja ylipäänsä onnistumisen iloa jostain muusta kuin numeroiden pienenemisestä. 

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans sama lenkkeilyn osalta =\ Mä en ymmärrä miten se on joilleki rentouttavaa ja sellast aivot off ku tuntuu et itel vaa pääs alkaa pyörii tuhat ja sata asiaa koska jotenki se "sopii" siihen et liikkuu reippaammin ja maisemat vilisee ohi. Ja ite kans tykkään (koti)salitreenailla vaik nyt viime aikoin se ei oo ollu kovin säännöllist. Pienet onnistumiset on tosi tärkeit! Ite aina jokasen treenin jälkee hypetän itteeni iha kunnolla vaik oikeesti oiski jääny aika keskiverto olo treenist. Mut ihan vaa et saa vaik sit ees valheellisest tehtyy sellasen olon et jes, onneks treenasin! =)

    VastaaPoista