maanantai 24. toukokuuta 2021

Olen äiti

 


Mitä haluan?

- olla sopivan laiha, ehkä 52/171 

- olla kuitenkin voimakas ja saada näkyvät lihakset

- jaksaa juosta 10km 

- olla tosi hyvä mun työssä

- olla hyvä ystävä, puoliso ja äiti

- olla levännyt ja jaksava

- olla iloinen ja tyytyväinen ja tasainen


Tiedän, että tässä on vähän sellaisia toisensa poissulkevia asioita. Tiedostan, ettei tuo 52kg ole minulle luontainen paino, biologinen paino, johon keho hakeutuu normaalilla syömisellä. Ymmärrän kai myös, että painan nyt pari kiloa enemmän kuin vuosi sitten, koska olen vuoden treenannut enemmän lihaskuntoa. On kyllä tullut ihan rehellistä rasvaakin kroppaan ja sitä on vaikea kestää. Jostain syystä se 52kg kummittelee mielessä. 


Ja kun muutkin onnistuu, niin minäkin. 


Paljastin tässä postauksessa vähän enemmän itsestäni kuin alunperin ajattelin, mutta menköön. On helpompi kirjoittaa, kun voi kirjoittaa todellisesta arjesta. 


Olen äiti kahdelle ihanalle pienelle lapselle. 


Tämän kerron haparoivin kirjaimin, koska ajattelin aina nuorempana, että sitten en ole syömishäiriöinen äiti. Enkä olekaan, mutta ei tämä ihan terveintä ajatteluakaan ole. Ei myös ollut helppoa saada lapsia. Mutta voin kertoa siitä joskus toiste.

2 kommenttia:

  1. Oi, en malta oottaa et mustakin tulee äiti! =) Ja musta noi tavotteet on hyviä! Vaikkaki tietty voi olla et toi esimerkiks kilomäärä ei toteudu mut ehkä onnistumist voi mitata siin tilantees vaik just tolla et jaksaa juosta 10 km!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivasti sanottu tuo, että voi silti onnistua vaikka tuossa juoksussa. Siinä on joku aika tärkee pointti muutenkin. Että saisi onnistumisen ja hallinnan kokemuksia jostain muusta kuin laihduttamisesta.

      Toivottavasti sun toive äitiydestä toteutuu ❤.

      Poista