tiistai 22. helmikuuta 2022

"Mitään pahaa ei tapahtunut"

 Vaikea saada otetta nyt mistään. Tuntuu, etten onnistu paranemisessa enkä sairastamisessa. Naurahdan vähän tuolle lauseelle, mutta siltä tuntuu. Mikään ei suju. Vaikkei se olekaan totta. 

Löydän taas joka raon ja mahdollisuuden oksentaa. Maanantaina kävin yksin kaupungilla. Ostin Cubukselta 27-tuuman stay black -farkut ja Cubuksen mustat s-koon Janet. Sovituskopissa näytin sopivan hoikalta. Ihan erilaiselta kuin kotona peilissä. Sen jälkeen menin ihan yksin kahville lempikahvilaani. Mikä ihana hemmotteluasia se olis voinut olla. Otin ison kakkupalan ja kahvia ja kirjoitin ystävälle korttia. Hotkin sen kakkupalan varmaan maistamatta edes ollenkaan, hörppäsin kahvin ja menin jonottamaan vessaan. Joku oli siellä ikuisuuden, joten kävelin Sokkarin vessaan, oksentamaan. 

Niin masentavaa. 

Tänään selvisin töissä, vaikka söin kaksi leipää. Sain pysäytettyä syömisen siihen. Vessassa hoin itselleni, että "mitään pahaa ei tapahtunut, mitään pahaa ei tapahtunut". Ja ajattelin ravitsemusterapeutin sanoja siitä, että lounaaseen kuuluu kaksi leipää. Ja ajattelin psyk.hoitajan sanoja siitä, että voisin ajatella, että ne kaksi leipää on osa mun hoitoa. Ne on sovittuja juttuja ja kuuluu mulle. "Mitään pahaa ei tapahtunut". Ja sitten kävelin ulos sieltä vessasta. Menin kuuntelemaan lempimusiikkejani ja tekemään samalla töitä. Selvisin. 

Kunnes tulin kotiin väsyneenä keittämään kahvia ja syömään välipalaa lasten kanssa. Tarkoitus oli syödä kaksi hapankorppua päällisineen ja kaurajogurtti. Mutta naps, söin varmaan 6 hapankorppua ja vielä lempiruisleipääni. Toki siinä kolmannen hapankorpun kohdalla jo tiesin, että tää oli tässä, joten söin mitä halusin. Ja sitten oksensin. 

Vitun leipä. Miten siitä onkin tullut nyt niin vaikea asia. Aiemmin sairastaessa se oli suklaa. 

Mulla on punnitus terkkarissa viikon päästä torstaina ja se ahdistaa niin hitosti tällä hetkellä. Ahdistava tilanne, ahdistavat numerot ja ahdistavaa tää epäonnistuminen koko ajan. 

Onnistumiselta tuntuisi se, että 

- en söisi leipää ruoan yhteydessä

- en söisi välipalaa 

- paino alkaisi luvulla 52

- joku huomaisi laihtumisen, ehkä se sitten olisi totta





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti