keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Väsymystä

Eilinen päivä meni oksentamiseksi. Tänään on ollut kipeämpi olo, enkä olisi edes jaksanut oksentaa. Söinkin aika järkevästi. Silleen terveiden ihmisten järkevästi. Haluan kirjoittaa sen tähän. Se auttaa mua näkemään, mitä se määrä oikeasti on. 

Aamupala: 2 ruisleipää, päällä tuorejuustoa sipaisu ja kaksi juustoviipaletta, musta kahvi 

Lounas: 150g keitettyjä babyporkkanoita, makaronilaatikkoa vähäsen, vettä 

Välipala: Noin desi luonnonjogurttia, mysliä, 3 viipaletta leipää, joissa päällä tuorejuustoa, leikkelettä ja juustoa, kaksi mukillista mustaa kahvia 

Päivällinen: Makaronilaatikkoa vähäsen, paljon itämaisia wok-vihanneksia, vettä 

***

Koronakuulumisia: väsyttää ihan kauheasti. Kurkku on kipeä ja olo on kuin olisi 39c kuumetta, mutta kuumetta ei ole yhtään. Silmät on valonarat ja koko naamaa särkee. 

Pieni tytär alkoi valittaa nukkumaankäydessä kurkkukipua, eli on nyt sairastumassa. Hän ei halua tehdä koronatestiä. Kotitesti on ollut inhottava. Virallisessa testissä on käynyt useasti kahden vuoden sisällä ja siellä on mallipotilas eikä ilmekään oo värähtänyt. Sanoin, ettei tarvitse testata ainakaan huomenna. Varmaan kerran testaan, jotta saa varmaksi sanoa päiväkotiin hänen sairastaneen taudin. Sitten kun joskus sinne taas pääsee.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä koko perheelle! =( Ja ihan hyvä, että et ole jaksanut oksentaa, koska keho myös tarvitsee ravintoa taistellessaan virusta vastaan! Ja piti aiempaa tekstiä kommentoida, että ymmärrän leipäobsession liiankin hyvin =') Sen takia en itse edes pysty ostamaan kokonaista leipäpakettia vaan ostan sitten paistopisteeltä pari leipäpalaa, jotka saan syödä. Muuten korvaisin kaikki ateriat leivällä, hupsista.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Just tässä aamupalalla ajattelin, että kunpa joku sanoisi mulle noin. Että kehoni tarvitsee ravintoa nyt virusta vastaan, että on ihan ok syödä. Kiitos, kun sanoit sen tässä.

      Ja jotenkin helpottavaa kuulla, etten ole ainoa leipäjuttujeni kanssa. Just tuo, että korvaisin helposti kaikki ateriat leivällä. Nimenomaan ruisleivällä.

      Kiitos tsempeistä!

      -iina

      Poista