torstai 3. helmikuuta 2022

Koronakuulumisia ja numeroita

 Yö oli aika kauhea, nukuin pätkissä ehkä neljä tuntia. Hoivailin kumpaakin lasta vuorotellen ja lopulta menin pienemmän kanssa patjalle koululaisen huoneeseen. Aamulla tajusin, että mulle on noussut kuume ja sen takia en varmaan saanut nukuttua. 

Yöllä tuli pcr-testin tulos ja kuten arvasin, se oli negatiivinen. Kävin liian aikaisin testissä. Sinä aamuna kotitestitkin näytti negaa. Tein tänä aamuna eri merkkisen kotitestin kuin viimeksi ja siihen piirtyi heti vahva positiivinen ennen kuin neste edes ehti liuskan päähän. 

Tässä siis, neste ei oo ehtinyt edes ylös asti, ni on selkee positiivinen.

Täytyy selvittää, tarvitsenko sitä virallista tulosta edes mihinkään. Miten meidän saikkukäytännöt menee. Koronapassi varmaan poistunee käytöstä muutenkin? En tiedä. Täytyy selvittää. Ja jätän varmaan soittopyynnön koronaneuvontaan ja yritän päästä uuteen testiin. 

Hörppäsin aamulla ison lasillisen vettä ja sitten keksin mennä vielä vaa'alle. Ihan niin kuumepäissäni en ollut, että olisin sen unohtanut. Painoin 53,9kg. Eli varmaan ennen sitä vesilasillista 53,7kg paikkeilla. 

Tuo 53 alkava numero. Oon about kuukauden pysynyt tässä 54-54,5kg painossa. Viiskytkolme. Mitem voikin numerot olla niin koukuttavia.



2 kommenttia:

  1. Koronatestiä ei välttämättä oteta joka paikassa enää ellei SOTE-alalla ole töissä, riskiryhmäläinen tai raskaana. Joten omaehtoinen karanteeni 5-10 päivää oireiden alkamisen jälkeen. Suurin osa työpaikoista otti käyttöön 5-10 päivän omaehtoisen poissaoloilmoituksen koronan takia. Ja paljon paljon tsemppiä tähän koronataisteluun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, niin se on. Yritin kysyä spostilla esimieheltä meidän käytäntöjä, muttei vastannut mitään. Höh. Pääsin tänään uuteen testiin. Sen tulos tulee varmaan huomenna illalla. Katsotaan, mitä se sanoo. Pääsispä ens viikolla jo töihin. Tänään on ollut aika heikko olo, 39c kuumetta.

      Kiitos Lasienkeli, kun kommentoit, ja kiitos tsempeistä!

      -iina

      Poista